Anlık Bildirim

Fujitsu'dan Snapdragon 865'li amiral gemisi akıllı telefon: Arrows 5G

Japonya merkezli teknoloji şirketi Fujitsu, beklenmedik bir şekilde internet sitesi üzerinden amiral gemisi olarak nitelendirilebilecek akıllı telefon modelini sergiledi.

Fujitsu'dan Snapdragon 865'li amiral gemisi akıllı telefon: Arrows 5G Tam Boyutta Gör

Uzak doğulu teknoloji üreticisi Fujitsu, resmi web sitesi üzerinden beklenmedik bir şekilde Fujitsu Arrows 5G olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefonunu ve özelliklerini yayınladı. Kısa bir süre sonra silinen bilgiler, Japonya'da üretilen cihazı tüm detaylarıyla ortaya koydu.

Kısa bir süre sonra siteden kaldırıldı

Sitede yer alan bilgilere göre Fujitsu Arrows 5G, Qualcomm Snapdragon 865 yonga seti üzerine inşa edilmiş bir akıllı telefon. 8GB RAM ve 128GB depolama alanı sunan cihaz, 5G desteğine de sahip. 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6,7 inçlik AMOLED ekranla gelecek olan akıllı telefonda Corning Gorilla Glass 6 koruması ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı mevcut.

Cihazın arka panelinde ise 48MP + 16MP ve 8MP olmak üzere üçlü kamera kurulumunun olduğu ve optik görüntü sabitleme, 4K video çekimi ve 3X optik zoom gibi özellikler sunduğu belirtilmiş. 4.070 mAh pil kapasitesi ile gelecek olan Fujitsu Arrows 5G'nin diğer özellikleri arasında ise NFC, Bluetooth 5.1 ve IP68 sertifikası yer alıyor. Android 10 işletim sistemi ile kutudan çıkacak olan cihazın hangi ülkelerde satılacağı ve fiyat etiketinin ne olacağı ise şimdilik belirsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim