Anlık Bildirim

Fujifilm'in yeni amiral gemisi fotoğraf makinesi X-T4 tanıtıldı

Fujifilm profesyonellere yönelik yeni bir dijital fotoğraf makinesi tanıttı. Fujifilm X-T4 daha yüksek kapasiteli batarya, değişken açılı dokunmatik ekran ve yeni deklanşör mekanizması ile geliyor.

Fujifilm'in yeni amiral gemisi fotoğraf makinesi X-T4 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Fujifilm bugün Tokyo'da X serisi aynasız dijital fotoğraf makinesi ailesinin amiral gemisi modelini duyurdu. Fujifilm X-T4 olarak adlandırılan model “X serisinde en yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi sağlayan en iyi model” olarak gösteriliyor.

Profesyoneller için tasarlanan makinede kullanılan yeni 5 eksenli görüntü sabitleme sistemi (IBIS), 6.5 durağa kadar stabilizasyon sağlayabiliyor. Japon şirket ayrıca bu modelde X serisi dijital fotoğraf makineleri arasındaki en hızlı otomatik odaklama sistemine yer vermiş durumda.

Fujifilm'in yeni amiral gemisi fotoğraf makinesi X-T4 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Fujifilm X-T4, 26.1 megapiksel çözünürlükte X-Trans CMOS 4 görüntü sensörü ve X-Processor 4 görüntü işlemcisi ile geliyor. Bununla birlikte 15 kare/saniye hızında kesintisiz seri çekim ve 60 kare/saniye'de 4K video kaydı yapabildiğini belirtelim.

Nisan ayında satışa çıkacak

1.62 milyon piksel çözünürlüğe ve değişken açılı dokunmatik ekrana sahip makinenin deklanşör mekanizmasında da bazı yenilikler söz konusu. Şirket, X Serisi tarihindeki en hızlı ve en sağlam deklanşör mekanizmasını kullandığını söylüyor.

Fujifilm'in yeni amiral gemisi fotoğraf makinesi X-T4 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

NP-W235 batarya ile donatılan fotoğraf makinesi, şarj başına 500 çekimin altından kalkabiliyor. Nisan ayında satışa sunulması planlanan Fujifilm X-T4'ün gövde fiyatı 1.699 dolar olarak açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim