Anlık Bildirim

Fruit Ninja uzun bir aradan sonra geri döndü

10 yıl öncesinin en popüler yapımlarından birisi haline gelen Fruit Ninja geri dönüyor. Fruit Ninja 2 yapımı modern grafikler, çoklu turnuvalar ve sezonlar gibi yeniliklere sahip.

Fruit Ninja uzun bir aradan sonra geri döndü Tam Boyutta Gör

Modern dokunmatik ekranların ortaya çıkmaya başladığı dönemlerde ilginç bir oyun piyasaya çıkmış ve çoklu dokunmatik teknolojisini çok iyi bir şekilde kullanarak popüler olmuştu. Fruit Ninja oyunu aradan geçen 10 yılın ardından yeniden karşımıza çıkıyor.

Fruit Ninja 2 neler sunuyor?

Fruit Ninja oyunu o kadar ilgi görmüştü ki geliştiricisi Halfbrick Studios’u da ünlü yapmıştı. Halfbrick sonrasında Jetpack Joyride, Temple Run ve Subway Surfers gibi yapımlarla başarısının tesadüf olmadığını gösterdi.

Fruit Ninja 2 aradan 10 yıl geçtikten sonra efsaneyi yeniden yaşatmaya geliyor. Ekranda beliren meyveleri sürükleme hareketiyle kestiğiniz oyun mekaniği aynen korunuyor. Bombaları kestiğinizde ise her şey başa dönüyor.

Fruit Ninja uzun bir aradan sonra geri döndü Tam Boyutta Gör

Daha modern grafiklerle desteklenen Fruit Ninja 2 oyunu sezonlara da sahip olacak. Oyun içi elmas satın alarak veya tüm görevleri yaparak katılabileceğiniz sezonlarda çeşitli turnuvalar ve ödüller yer alıyor.

Solo olarak Arcade, Zen, Classic modları ile devam edebildiğiniz gibi mini oyunlar da oynayabiliyorsunuz. Çoklu oyunculu turnuvalar ise şampiyonluğa giden yolu size açıyor. Her arenanın kendine özgü arka plan ve müzikleri yer alıyor. Elmaslar toplayarak yeni karakterler ve kılıçların kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca büyüttüğünüz farklı meyveler de bölümlerde güçlendirmeler sağlıyor.

 

Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları Fruit Ninja 2 Aksiyon Oyunları Halfbrick Studios Stilize Ücretsiz

 

 

Fruit Ninja 2 Fruit Ninja 2 Fruit Ninja 2 Fruit Ninja 2 Games Ücretsiz 948,8 MB

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim