Anlık Bildirim

Friends 'reunion' resmen onaylandı: Ekip bir araya geliyor, ancak kötü bir haber var

HBO Max'ın bir süredir üzerinde çalıştığı Friends özel bölümü resmen onaylandı. Friends 'reunion', maalesef hayranların tahmin ettiği şey değil.

Friends 'reunion' resmen onaylandı: Ekip bir araya geliyor, ancak kötü bir haber var Tam Boyutta Gör

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden birisi olan Friends, özel bir bölümle ekranlara geri dönüyor. HBO Max tarafından yayınlanacak olan 'Friends reunion', önümüzdeki Mayıs ayında seyircilerle buluşacak. 

Senaryo yok, yeni bir bölüm olmayacak

Friends ekibinin bir araya gelme haberlerini duyanlar bir devam bölümü geleceğini düşünerek heyecanlanmıştı. Ancak durum pek tahmin edildiği gibi değil. 'Reunion', senaryosuz özel bir bölüm olacak. Yani sevilen karakter geri dönmüyor, sadece oyuncu kadrosu bir ara geliyor. Altı aktörün ünlü Central Perk kafesinde buluşması ve eski bölümlerle ilgili konuşması bekleniyor.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc ve Lisa Kudrow özel bölümde yer alacak. Altı oyuncu da geri döneceklerini onayladı.

Friends 'reunion' resmen onaylandı: Ekip bir araya geliyor, ancak kötü bir haber var Tam Boyutta Gör

HBO Max, Mayıs ayında yayın hayatına başlıyor

"Streaming savaşları" 2020'de epey bir kızışacak gibi görünüyor. Netflix'in en büyük rakibi olarak değerlendirilen HBO Max, önümüzdeki Mayıs ayında ABD'de yayın hayatına başlayacak. WarnerMedia'ya ait olan HBO Max'ın kütüphanesinde Warner Bros filmleri, HBO dizileri, DC Sinematik Evreni, Friends, Rick & MortyCrunchyroll ve Cartoon Network gibi içerikler bulunacak. 

HBO Max, yeni Friends özel bölümünü Mayıs ayında yayınlayarak sektöre hızlı bir giriş yapmak istiyor. Friends, 2020'ye kadar ABD'de Netflix'in kütüphanesinde bulunuyordu ve Netflix'in en çok izlenen ikinci içeriği konumundaydı. Birinci sırada ise The Office dizisi bulunuyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim