Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7 duvar kağıtları burada

Samsung’un Galaxy Note 7 amiral gemi modeli ile birlikte sunacağı ve bu kez biraz daha açık tonlara doğru kayan duvar kağıtlarını buradan inceleyebilirsiniz.

Samsung’un yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7 için geri sayım başladı. Cihazın bugüne kadar pek çok özelliği sızdırıldıktan sonra, şimdi de arayüz içerisindeki duvar kağıtları da indirmeye sunuldu.

Bu yıl Galaxy S7 serisi ile birlikte faaliyet karı olarak yükselişe geçen ve 2 yılın en iyi rakamlarına ulaşan Samsung, önümüzdeki aylarda bunu devam ettirebilmek için önemli hamleler yapmak zorunda. Galaxy Note 7 modeli de bunun odağında bulunuyor. Yeni iPhone serisi, LG V20 gibi rakiplerin karşısında Galaxy Note 7 önemli özelliklerle donanıyor.

5.7 veya 5.8 inçlik 2K Super AMOLED kavisli bir ekrana sahip olduğu belirtilen Galaxy Note 7, daha hızlı Snapdragon 821 veya Exynos 8893 yonga setinden gücünü alacak. Iris tarayıcı ile retinanızı bir şifre gibi kullanabileceğiniz cihazın S-Pen kaleminde de ilk kez Bluetooth teknolojisine yer verilecek.

Son iddialara göre 4GB LPDDR4 RAM ile performansını üst seviyeye taşıyacak olan modelin, 150MB/s yazma hızlarına ulaşabilen 256GB’a kadar UFS 2.0 depolama seçenekleri ile geleceği ifade ediliyor. Batarya konusunda ise 3500/3600mAh kapasite iddiaları mevcut.

Galaxy Note 7, pek çok ülkede 2 Ağustos itibariyle ön siparişe çıkacak. Fiyat konusunda 1000$ seviyesine kadar çıkanlar olsa da, kavisli ekranı da göz önüne alarak 700$-800$ civarında başlangıç fiyatının olacağını söyleyebiliriz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim