Anlık Bildirim

Galeri: İstanbul Autoshow 2017 kapılarını açtı

İstanbul Autoshow 2017, “Geleceğe Yakından Bakın” teması ile ziyaretçilere kapılarını araladı. Bu yıl on altıncısı düzenlenen fuarda heyecan verici konsept modeller de yer alıyor.

Galeri: İstanbul Autoshow 2017 kapılarını açtı Tam Boyutta Gör

Otomotiv Distribütörleri Derneği tarafından organize edilen İstanbul Autoshow 2017’de TÜYAP’ta kapılarını açtı. Bu yıl bazı otomobil firmalarının katılmaması nedeni ile önceki yıllara kıyasla nispeten sönük geçen fuarda katılım gösteren otomobil şirketleri, elde ettikleri en yeni teknolojik gelişmeleri konsept modelleri ve satışa sundukları modellerle ortaya koymaya çalışmışa benziyor.

Fuarda Renault, Nissan ve Opel, geleceğin teknolojisine ışıt tutan konsept araçları ile ilgi çekici bir alan oluşturmayı başarmış. Mercedes ise ülkemizdeki caddelerde kolay kolay göremeyeceğimiz modelleri ile dev bir alan tutmuş ve ilgi odağı olacağa benziyor. Ayrıca antika otomobiller ve Ford takımının efsanevi yarış araçları hatta Serdar Bostancı’nın çeşitli rallilerde başarıdan başarıya koştuğu ralli araçları da ziyaretçilerle buluşmaya hazır.

İlerleyen günlerde fuardan çeşitli röportajları ve videoları sizlerle paylaşmış olacağız ancak öncesinde sizi kısa bir fuar turuna çıkaralım ve hazırladığımız galeri ile baş başa bırakalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6347 kez okundu.
17 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, nissan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim