Anlık Bildirim

BlackBerry KEYone resmi olarak tanıtıldı

BlackBerry'nin Mercury kod adıyla bilinen QWERTY klavyeli Android telefonu 'BlackBerry KEYone' resmi olarak tanıtıldı. Cihazın tüm özellikleri, resimleri ve fiyat etiketi haberimizde.
BlackBerry, daha önce Mercury kod adıyla bildiğimiz 'KEYone' isimli akıllı telefonunu resmen duyurdu. Telefon yenilikçi özelliklerle gelmiyor ancak BlackBerry telefonları yıllar boyunca popüler yapan fiziksel QWERTY klavyeyi geri getiriyor.
BlackBerry KEYone'un daha önceden açığa çıkan özellikleri birkaç saat önce şirket tarafından resmen duyuruldu. Akıllı telefon 1620 x 1080 piksel çözünürlük ve 3:2 görüntü oranına sahip 4.5 inç IPS LCD ekran taşıyor. Darbelere dayanıklı ekranla güçlendirilen KEYone yumuşak dokulu bir arka panele ve alüminyum çerçeveye sahip.
KEYone, 2.0 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 SoC ve 64-bit Adreno 506 grafik işleme birimiyle donatılmış durumda. Ayrıca 3GB RAM ve microSD kart kullanılarak 2 TB'a kadar genişletilebilen 32GB dahili depolama alanıyla geliyor.

Çok özellikli QWERTY klavye

Arka kamera kapasitesi 4k kayıt ve f/2.0 diyafram açıklığı bulunan Sony IMX378 sensörüyle 12 megapiksele ulaşıyor. Ön kamera ise 1080p video ile birlikte 8 megapiksellik bir çözünürlüğe sahip. Quick Charge 3.0 teknolojisiyle gelen BlackBerry KEYone, 3.505mAh kapasiteli bir bataryayla çalışıyor. Şirket pilin bir tam gün (az kullananlar için iki tam gün) kullanım süresi sunacağını söylüyor.
Cihazın hızlı şarj özelliği, yalnızca 36 dakikada cihazın %50 şarj seviyesine ulaşabilmesini sağlıyor. Etkinlik sırasında şirket yetkilileri pilin BlackBerry telefonlardaki en büyük pil olduğunu söyledi.
Android 7.1 Nougat'la kutudan çıkan BlackBerry KEYone, güvenlik ve şifreleme özelliklerine sahip BlackBerry Hub'la geliyor. Telefon 149.3 x 72.5 x 9.4mm ebatlarında ve ağırlığı 180 gram. KEYone'un en önemli pazarlama noktası kesinlikle QWERTY klavyesi ve kullanıcıların her tuşa eylemler atamasını sağlayan özelliği olarak gösterilebilir. Bir uygulamayı veya kişiyi açmak için belirli bir tuş ayarlanabiliyor.

Birkaç ay içinde dünya genelinde satın alınabilecek

BlackBerry KEYone, USB Type-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık girişi ile birlikte geliyor. Telefonun, BlackBerry marka lisansına sahip TCL Communication tarafından tasarlandığını ve üretildiğini belirtmek gerekir.
Klavye aynı zamanda dokunmaya duyarlı kontrol pedi olarak da çalışıyor. KEYone, telefonda güvenliği artıran ve insanların ek bir koruma katmanı eklemesine izin veren DTEK uygulamasıyla birlikte sunulduğunu ekleyelim. BlackBerry, KEYone'un "ödün vermeyen mükemmel bir cihaz" olduğunu söylüyor.
BlackBerry KEYone'ın Nisan ayında dünya genelinde satışa sunulacağı belirtiliyor. Telefon 549 dolarlık bir fiyat etiketi taşıyacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8979 kez okundu.
50 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, mwc 2017 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim