Anlık Bildirim

Fortnite oyun motoru güncelleniyor

Fortnite 11.50 sürümü ile birlikte en uzun sezon olan Sezon 1 sona erecek ve Sezon 2'de gerçek zamanlı yıkım yeteneklerinin olduğu Chaos fizik motoruna geçiş yapılacak.

Fortnite oyun motoru güncelleniyor Tam Boyutta Gör

Geçen yıl sürpriz bir şekilde Chapter 2 adındaki daha yeni bir görsel atmosfere geçiş yapan Fortnite oyunu şimdi de oyun motorunu güncelliyor. Güncelleme Sezon 2 ile birlikte gerçekleşecek.

Fortnite 11.50 neler sunacak?

Geçtiğimiz Kasım ayında Chapter 2 versiyonuna geçiş yapan Fortnite; Sezon 1 etkinliğini de başlatmıştı. Yıl bitmeden Sezon 2 etkinliğinin başlaması bekleniyordu ancak büyük güncelleme nedeniyle Şubat sonuna kaldı.

Fortnite tarihindeki en uzun sezon olacak Chapter 2 Sezon 1 etkinliğinin ardından oyunun motorunda da güncelleme yapılıyor. Fortnite 11.50 sürümü ile birlikte başlayacak Sezon 2 etkinliğinde oyun motoru da yeni Chaos fizik motoruna geçiş yapacak.

Unreal Engine 4.23 sürümü içerisinde yer alan Chaos fizik motoru ilk kez GDC 2019 fuarında tanıtılmıştı. Oyun motoru çok daha gerçekçi ve gerçek zamanlı yıkım yetenekleri üzerine yoğunlaşıyor. Yani Sezon 2 ile birlike Fortnite oyununda daha gerçekçi yıkım efektleri olacak.

Sezon 2 etkinliği 20 Şubat tarihinde başlayacak ve bu tarihe kadar Chaos oyun motorunun belirli kullanıcı grupları ile test edileceği ifade ediliyor. Sezon 2 içerisinde de pek çok zamanlı turnuvalar ve iki haftalık büyük bir etkinlik gerçekleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim