Anlık Bildirim

Fitbit cihazlarına kandaki oksijeni takip etme özelliği geldi

Son dönem Fitbit cihazlarında kandaki oksijen seviyesini takip etmek için sensörler mevcuttu ancak yazılım desteği yoktu. Fitbit bu hafta yazılım güncellemesini dağıtmaya başladı.

Fitbit cihazlarına kandaki oksijeni takip etme özelliği geldi Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda Google tarafından satın alınan giyilebilir cihaz üreticisi Fitbit, bir süredir merakla beklenen kandaki oksijeni takip etme özelliğini modellerinde aktif etmeye başladı.

Beklenen güncelleme

Kandaki oksijen miktarını ölçebilmek özellikle astım, nabız düzensizlikleri ve uykusuzluk gibi sağlık sorunlarını daha erken fark edebilmeyi sağlıyor. Yıllardır giyilebilir cihazlarda kandaki oksijeni takip edebilen sensörler tercih edilir hale geldi.

Fitbit aslında son dönem giyilebilir cihazlarında kandaki oksijeni takip edebilecek sensörler kullanıyordu ancak bunu aktif edecek yazılım bileşenleri hazır değildi. Bu hafta içerisinde pek çok kullanıcı kandaki oksijen değerini görebildiğini rapor etti.

Fitbit belirli bir bölge veya cihaz sırası izlemiyor. Fitbit Versa, Ionic ve Charge 3 cihazları güncellemeyi almış durumda. Fitbit yapılan ölçümlerin tam olarak doğru değerleri veremeyebileceğini belirtiyor. Örneğin sağlıklı uyku uyuyanlarda büyük değişiklikler ortaya çıkmıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim