Anlık Bildirim

Fitbit Charge 4 sizi en dinlendiğiniz zamanda uyandırabilecek

Fitbit yeni akıllı bilekliğine kullanışlı özellikler kazandırdı. Charge 4 modeli için yayınlanan yeni güncelleme Dinamik GPS ve Akıllı uyandırma fonksiyonlarını beraberinde getiriyor.

Fitbit Charge 4 sizi en dinlendiğiniz zamanda uyandırabilecek Tam Boyutta Gör

Akıllı bileklik pazarına Çok sayıda yeni Çinli şirketin girmesiyle birlikte rekabet iyice kızıştı. Fitbit de cihazlarına yeni özellikler kazandırarak kullanıcı tabanını korumaya çalışıyor.

Şirketin en yeni fitness bilekliklerinden biri olan Fitbit Charge 4, geçtiğimiz hafta sonunda oldukça kullanışlı özellikler içeren bir yazılım güncellemesi aldı.

İki önemli özellik var

Bunlardan ilki Dinamik GPS olarak göze çarpıyor. Bu özellik sayesinde Fitbit Charge 4, eşleştirildiği telefon yakınlarındaysa onun GPS'ini kullanabilecek. Bu sayede kendi dahili GPS'ini kullanmayarak pil ömründen tasarruf edebilecek.

Fitbit Charge 4 sizi en dinlendiğiniz zamanda uyandırabilecek Tam Boyutta Gör

Güncellemeyle birlikte gelen ikinci özellik olan Akıllı Uyandırma (Smart Wake) ise Fitbit Charge 4'ün sizi en dinlenmiş halde olduğunuz zaman uyandırmasını sağlıyor. Akıllı bileklik uyku takipçisinden aldığı verilere göre alarmı en uygun zamana kurabilecek.

Yeni ürün yazılım ayrıca birkaç hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesi de içeriyor. Fitbit Charge 4 kullanıcıları akıllı bileklikleri için yayınlanan güncellemeyi doğrudan Fitbit uygulaması üzerinden indirebilirler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim