Anlık Bildirim

Firefox ve Scroll ile siteleri reklamsız gezin

Firefox tarayıcısına entegre edilen Scroll sayesinde artık uyumlu web sitelerindeki reklamları görmeniz gerekmeyecek. Bunun için belirli bir ücret ödemek gerekiyor.

Firefox ve Scroll ile siteleri reklamsız gezin Tam Boyutta Gör

Bir süre önce internet sitelerinin ve uygulamaların reklamsız versiyonlarını tecrübe edebileceğiniz ücretli Scroll platformu gündeme gelmişti. Firefox tarayıcısı Scroll teknolojisini entegre etme kararı aldı.

Scroll nedir?

Scroll aylık belirli bir ücret karşılığında kullanıcılara reklamsız internet siteleri sunuyor. Google AMP projesine benzer bir şekilde sisteme katılan web siteleri reklamsız versiyonlarını hazırlıyor. Kullanıcı ortak web sitelerine girdiği zaman tamamen reklamdan arınmış ve hızlı bir gezinti tecrübesi yaşıyor.

Firefox Better Web test sürümünde başlayan Scroll özelliği sayesinde herhangi bir masa üstü uygulaması kullanmadan uyumlu web sitelerinin reklamsız sürümlerini ziyaret edebileceksiniz. Gizmodo, Polygon, The Verge gibi pek çok site şimdiden sisteme ortak olmuş durumda.

Normalde Scroll aboneliği aylık 4.99$ fiyat etiketine sahip ancak Firefox üzerinde ilk altı ay için 2.49$ şeklinde kampanya yapıldı. Sistem kullanıcıların site üzerinde kalma sürelerine göre geliştiricilere ödeme yapıyor. Firefox Scroll iş birliği ilk etapta ABD’de başladı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6778 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, firefox with scroll ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim