Anlık Bildirim

Fiat Egea ailesine sürpriz bir üye mi geliyor?

Egea Cross ile crossover esintileri taşıyan bir versiyona kavuşan Fiat Egea ailesi yeni bir üyeye merhaba demeye hazırlanıyor olabilir. Fiat bu kez Egea Station Wagon'u cross versiyonla buluşturacak.

Fiat Egea ailesine sürpriz bir üye mi geliyor? Tam Boyutta Gör

Bursalı Fiat Egea ailesi geçtiğimiz yıl makyajlanmış ve ailenin yeni üyesi Egea Cross ile genişlemişti. Görünen o ki Fiat'ın sürprizleri bununla sınırlı değil. Egea'nın kamuflajlı bir şekilde test edilen station wagon versiyonu kameralara yakalandı.

Fiat, ülkemizde de oldukça sevilen Egea Cross ile crossover segmentine göz kırparak Focus Active ve Kia xCeed gibi modellerle rekabet etmeye başladı. Öte yandan, özellikle Avrupa pazarındaki müşteriler, crossover esintilerinin bir hatchback'ten ziyade station wagon gövde tipiyle birleşmesine ilgi duyuyor. İşte kameralara yakalanan otomobil de bu talebe yanıt veren bir Egea Cross Station Wagon olabilir.

Eğer şüphelerimiz doğruysa, Egea Station Wagon'un çamurluk ve eteklerinde tıpkı Cross versiyondaki gibi siyah plastik eklentiler göreceğiz demektir. LED farlar ve stopların modern bir görünüm kattığı otomobilin ön ve arka bölümünde de gümüş gri koruma plakaları bulunması muhtemel. Tabii ki Egea Cross'taki gibi artırılan yerden yüksekliği de unutmamak gerek.

Egea Cross Station Wagon'un motor seçenekleri ailenin diğer üyelerinden farklı olmayacaktır. Söz konusu modelin 2022 yılında resmi olarak tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32184 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fiat, egea ve
3 etiket daha station wagon cross Galeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim