Anlık Bildirim

Fiat Doblo 20'nci Yıl Özel Seri satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri

2000 yılından bu yana Bursa'da üretilen Fiat Doblo, 20'nci yılını kutlamak için özel bir seriyle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Özel seri Fiat Doblo'ların üretimi 2020 adetle sınırlı olacak.

Fiat Doblo 20'nci Yıl Özel Seri satışa çıkıyor: İşte fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

2000 yılında Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilmeye başlanan Fiat Doblo’nun 20’nci yıl özel serisi satışa çıkıyor. Fiat Doblo 20’nci Yıl Özel Seri’nin başlangıç fiyatı 128 bin 900 TL olarak açıklandı.

Fiat Doblo 20’nci Yıl Özel Seri’nin üretimi 2020 adetle sınırlı. Bu özel seri araçlardan 20 tanesi, şubat ayının son haftası itibariyle Fiat’ın internet sitesi üzerinden 2 bin TL’lik ön provizyon ödenerek rezerve edilebiliyor. Ön sipariş veren müşteriler dilediği renk&motor seçeneğini rezerve edebilmenin yanı sıra 2020 adet içinden istediği seri numarasını da seçebiliyor.

Siyah, beyaz ve kurşun gri olmak üzere üç renkle üretilen Fiat Doblo 20’inci Yıl Özel Seri’de 95 beygirlik 1.3 litre ve 120 beygirlik 1.6 litre Multijet motor seçenekleri yer alıyor. Dış tasarımda ise, üzerinde Doblo silüetinin yer aldığı 20’nci yıl rozetleri, bronz ön ve arka tampon altlıkları, bornz alaşım jantlar, bronz tavan rayı ve gövde rengindeki kapı kollarıyla süs çıtaları dikkat çekiyor.

Fiat Doblo 20’nci Yıl Özel Seri’nin iç mekanında deri detaylı özel siyah koltuklar bulunuyor. Isıtma fonksiyonu bulunan ön koltuklar ve ön koltuk başlarındaki “20th Year” kabartma baskısı ile konfor ve şıklık bir arada sunuluyor. Özel seri araçlar, siyah deri kapı iç döşemeleri, açık bronz kapı açma kolları ve açık bronz torpido ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Tüm bunların yanı sıra, sürücü ile aracı birbirine bağlayan Fiat Yol Arkadaşım Connect de Fiat Doblo 20’nci Yıl Özel Seri alan müşterilere hediye ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
Özellikler: -Kendinden tuğralı arka cam -Açılıp kapanırken ezan sesi -Dombra sesli korna -Dahili mangal -Geniş buzdolabı
Yorumu gör »
Celonfix
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24989 kez okundu.
32 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, fiat doblo ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim