Anlık Bildirim

Ferrari Roma, dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'ye ayak basıyor

2020 yılı içerisinde Türkiye’ye sadece iki adet getirilmesi planlanan Ferrari Roma'ların ikisi de daha ülkeye ayak basmadan satıldı. Peki Ferrari Roma Türkiye fiyatı ne kadar?

Ferrari Roma, dudak uçuklatan fiyatıyla Türkiye'ye ayak basıyor Tam Boyutta Gör

İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari’nin geçtiğimiz yılın sonunda tanıttığı V8 motorlu coupe modeli Roma, Eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

Kendine özgü tasarımıyla ve Nuova Dolce Vita (yeni tatlı hayat) konseptiyle hayata geçen ve adını İtalya’nın başkenti Roma’dan alan modelden 2020 yılı içerisinde Türkiye’ye iki adet gelmesi planlanıyordu. Yapılan açıklamaya göre, iki araç da henüz Türkiye’ye gelmeden satıldı. Ferrari Roma’nın Türkiye fiyatı ise 3 milyon 981 bin TL olarak açıklandı.

1950’li ve 60’lı yıllardaki ikonik İtalyan tasarımını simgeleyen Ferrari Roma’nın önünde konumlanan turbo beslemeli V8 motoru 7500 d/d’da 620 beygir güç üretiyor. Gücünü sekiz ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla tekerleklere ileten Roma, 0-100 km/s hızlanmasını 3.4 saniyede, 0-200 km/s hızlanmasını ise 9.3 saniyede tamamlıyor. Otomobilin ağırlığı ise 1,472 kg olarak açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10236 kez okundu.
54 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, ferrari roma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim