Anlık Bildirim

Far Cry 6, PlayStation Store Hong Kong tarafından sızdırıldı

PlayStation Store Hong Kong mağazası, Far Cry 6'nın piyasaya sürüleceği tarihi ve oyunun detaylarını yanlışlıkla sızdırdı. Oyunda bu bez Yara isimli ülkeye gidiyoruz.

Far Cry 6, PlayStation Store Hong Kong  tarafından sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Ubisoft’un 12 Temmuz Pazar günü düzenleyeceği Forward isimli etkinlikte duyurmayı planladığı Far Cry 6, PlayStation Store Hong Kong mağazasında yanlışlıkla listelendi. Hafta başında ortaya çıkan Assassin’s Creed Valhalla’ya ait oynanış videosunun ardından gelen sızıntı, şirketin etkinlikteki sürprizlerinin sayısının azalmasına neden oldu.

Kısa bir süre içinde PlayStation Store’dan apar topar kaldırılan Far Cry 6 sayfası, oyunla ilgili haberlerin internet ortamında yayılmasına haliyle engel olamadı. Gelin bu detaylara hep birlikte göz atalım.

18 Şubat 2021 tarihinde piyasaya sürülecek oyun, Yara isimli bir ülkede geçecek. Anton Castillo ve oğlu Dieogo’nun zorbalığı altında ezilen ülkedeki yerel savaşçı grubunun bir üyesini canlandıracağımız oyun, Far Cry serisinin en büyük açık dünya haritasına sahip olacak. Dani Rojas isimli kahraman, tahmin edilebileceği gibi sık ağaçlarla kaplı ormanlar, kumsallar ve ülkenin başkenti Esperanza’da diktatör aileye karşı mücadele verecek.

Far Cry serisinin bir klasiği olan ve oyunların kötü adamlarının resmedildiği kapakta, benzer şekilde yeni yapımın kötü adamı var. Far Cry 6’da mücadele edeceğimiz diktatör rolünde ise Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinden tanıdığımız Giancarlo Esposito’yu göreceğiz.

Far Cry 6, PlayStation Store Hong Kong  tarafından sızdırıldı Tam Boyutta Gör

PlayStation Store’da yer alan bilgilere göre PlayStation 4 için satın alınan oyun PlayStation 5 için de ücret ödemeden oynanabilecek. Görünüşe göre Ubisoft’un Assassin’s Creed ve FarCry markalarından vazgeçme gibi bir niyeti yok.

 Son olarak, ortaya çıkan sızıntının ardından Far Cry Twitter hesabı, Giancarlo Esposito’nun yer aldığı kısa bir duyuru fragmanı yayınladı. Videoya aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6973 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
far cry, PS 5 ve
2 etiket daha ubisoft Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim