Anlık Bildirim

Fallout: New Vegas modu, Fallout 4: New Vegas’ın kısa oynanış videosu paylaşıldı

2010 yılında piyasaya çıkan Fallout: New Vegas için geliştirilme aşamasındaki en kapsamlı modlardan biri olan Fallout 4: New Vegas için kısa bir oynanış videosu yayınlandı.

Fallout: New Vegas modu, Fallout 4: New Vegas’ın kısa oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Piyasaya sürülüşünün üzerinden neredeyse 10 yıl geçen ve Fallout evreninin en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen Fallout: New Vegas için geliştirilen en kapsamlı modların birinden kısa bir oynanış videosu geldi.

Fallout 4: New Vegas isimli mod, Obsidian’ın geliştirdiği orijinal oyunu Fallout 4’ün Creation isimli oyun motoruyla yeniden yorumlayacak. Fallout: New Vegas’taki tüm hikâye görevleri ve içeriği kapsayacak mod, yeni oyun motorunun getireceği teknik iyileştirmeler sayesinde yeni oynanış mekanikleri de sunacak.

Hayran yapımı bir mod olduğu için büyük bütçelerin konuşmadığı projenin ne zaman bitirileceği ise ne yazık ki henüz belli değil. Ancak geliştiricilere, Bethasda tarafından övgü dolu bir mesaj yollandığını ve şirketin bu kapsamda ilgili ekibe destek sunduğunu söyleyebiliriz.

Fallout: New Vegas modu, Fallout 4: New Vegas’ın kısa oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Aşağıdaki kısa videoda oyunun kahramanının Wasteland’i arşılandığı ve Oliver Swanick isimli karakterle yaptığı konuşmayı izleyebilirsiniz.

Bedava oyun bolluğu içinde Fallout: New Vegas’a bir şans vermek isterseniz oyunun Steam’de 18 Tl’den satıldığını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim