Anlık Bildirim

Fallout dizisi için yayın tarihi açıklandı! Prime Video'da olacak

Bir süredir sızıntılarla gündemde olan Fallout dizisinin yayın tarihi resmen belli oldu. Amazon Prime Video'da yayınlanacak uyarlama, çok yakında geliyor. İşte detaylar
Fallout dizisi için yayın tarihi açıklandı! Prime Video'da olacak Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi geçmişten günümüze popüler oyun serileri, sinema ve TV sektörünün gözdesi haline geldi. Öyle ki Amazon, post-apokaliptik RPG video oyunu Fallout'un dizi olarak TV'ye uyarlanacağını duyurmuştu. Hemen ardından ise 2024 yılına işaret edildi. Son olarak Fallout dizisinin yayınlanacağı tarih resmen belli oldu.

Fallout dizisi için tarih verildi

Bilmeyenler için 1997 yılında Interplay Entertainment tarafından geliştirilen rol yapma oyunu Fallout, geçmişten günümüze oyun dünyasının en popüler serilerinden biri haline geldi. Serideki ilk oyunlar geleneksel CRPG türünde gelirken, Bethesda Game Studios'un daha sonraki oyunları The Elder Scrolls'a benzer açık dünya aksiyon rol yapma oyunları olarak karşımıza çıktı.

Bugünki duyuruda ise Amazon, ilk olarak Temmuz 2020'de tanıtılan Fallout dizisinin 12 Nisan 2024'te Amazon Prime Video'da yayınlanacağını duyurdu. Aktarıldığı kadarıyla Fallout, Westworld yazarları Jonathan Nolan ile Lisa Joy tarafından ele alınacak. Dizinin başrollerinde ise Walton Goggins (Justified) ve Ella Purnell'a (Kick Ass 2), oyuncu kadrosunda ise Moises Arias, Johnny Pemberton, Aixa Kendrick, Kyle MacLachlan, Aaron Moten, Leer Leary, Dave Register, Xelia Mendes-Jones ve Annabel O’Hagan gibi isimler bulunuyor.

Yakın tarihte Amazon, kapalı kapılar ardında serinin Güney Kaliforniya'da geçeceğini ve dizinin anlatım tarzını konu alan bir fragman gösterdi. Ancak hikaye ve karakterler hakkında pek bir şey bilinmiyor. Öte yandan daha önce Lisa Joy'un heyecan verici açıklamalarda bulunduğunu hatırlatalım. 

''Fallout tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biri. Bu çılgınca yaratıcı hikâyenin her bölümü bize ailemiz ve arkadaşlarımızla geçirebileceğimiz saatlere mal oldu. Todd Howard ve Bethesda’daki diğer çılgın kişilerle iş birliği yaparak bu devasa, yıkıcı, karanlık ve komik evreni Amazon Studios ile hayata geçiriyoruz. Bunun için inanılmaz derecede heyecanlıyız.''

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim