Anlık Bildirim

Facebook, yenilediği masaüstü tasarımını test etmeye başladı

Sosyal medya devi Facebook, platformun masaüstü versiyonu için uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni tasarımı test etmeye başladı. Tüm kullanıcılara ulaşması bahar ayını bulacak.

Facebook, yenilediği masaüstü tasarımını test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Facebook geçtiğimiz yıl, platformun masaüstü sitesini daha anlaşılır, sade ve basit yapmak için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Gelen haberler ise şirketin test sürecine başladığını gösteriyor.

Sınırlı sayıda kullanıcı üzerinde test ediliyor

Şimdilik bu yeni tasarıma erişebilen kullanıcıların yüzdesi küçük ve bu kullanıcılar Facebook'u masaüstünde açtıklarında, karşılarına yeni tasarımı test etmeyi isteyip istemediklerini soran bir ekranla karşılaşıyorlar. Eğer kabul ederlerse Facebook, kullanıcılara mobil uygulamalarına benzer bir tasarım sunuyor.

Facebook, yenilediği masaüstü tasarımını test etmeye başladı Tam Boyutta Gör

Yeni tasarımda üst kısımdaki mavi barın beyaz olduğu ve logonun da yuvarlak hale getirildiği göze çarpıyor. Buna ek olarak karanlık mod seçeneğinin de eklendiği yeni Facebook tasarımının, eskisine kıyasla daha dağınıklıktan uzak olduğunu da söylemek mümkün. Test kullanıcıların istedikleri zaman eski tasarıma da dönebilecekleri belirtilirken, kullanıcılar tasarımdaki hata ve eksiklikleri de Facebook ekibiyle paylaşabiliyorlar. Test sürecinin 2020'nin bahar ayında tamamlanması ve yeni tasarımın tüm kullanıcılara sunulması planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6235 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, yeni tasarım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim