Anlık Bildirim

Facebook; Pinterest benzeri Hobbi uygulamasını indirmeye sundu

Facebook yeni tecrübe ekibi tarafından geliştirilen Hobbi uygulaması kullanıcıların projelerine ait fotoğrafları yükleyerek bir koleksiyon oluşturmasını sağlıyor.

Facebook; Pinterest benzeri Hobbi uygulamasını indirmeye sundu Tam Boyutta Gör

Bünyesindeki diğer uygulamalarla birlikte 3 milyar civarında bir aktif kullanıcı sayısına ulaşan Facebook bununla birlikte farklı alanlarda deneysel uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. SOn olarak Hobbi uygulaması ortaya çıktı.

Hobbi neler sunuyor?

Facebook'un geçen yıl deneysel proejeler geliştirmesi amacıyla kurduğu Yeni Ürün Deneme ekibi - NPE elinden çıkan Hobbi uygulaması biraz daha Pinterest benzeri bir mantık üzerine hareket ediyor.

Uygulamada kullanıcılar projelerinin, tariflerinin ve aktivitelerinin fotoğraflarını yükleyebiliyor, görsel koleksiyonlar olarak organize edebiliyor. Ayrıca arkadaşları ile paylaşabileceği özet videolar da hazırlayabiliyor.

Bununla birlikte fotoğraf panelleri oluşturmak ve arkadaşları ile paylaşmak gibi temel Pinterest özellikleri yok. Bu da onu biraz daha kişisel proje paylaşım uygulaması haline getiriyor. Hobbi şimdilik iOS platformunda mevcut ve henün global olarak yayınlanmış değil.

https://apps.apple.com/us/app/hobbi-see-your-progress/id1482973345

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim