Anlık Bildirim

Facebook Messenger tasarımı çok daha sade hale geliyor

Facebook Messenger için sadeleştirme çalışmaları devam ediyor. Ortaya çıkan yeni ekran görüntülerinde, sıradaki güncelleme ile uygulamanın çok daha sade hale geldiği görüldü.

Facebook Messenger sadeleşiyor Tam Boyutta Gör

İçerisinde barındırdığı birçok özellik sebebiyle oldukça karışık hale gelen Facebook Messenger, akıllı telefon sahiplerinin kullanmaktan çekindiği uygulamalardan biriydi. Hem cihazda kapladığı alan hem de yüksek bellek tüketimi gibi sebepler kullanıcıları oldukça uzaklaştırdı. Firma da uygulaması için sadeleştirme çalışmalarına başladı. Bu çalışmaların en sonuncusu ise uygulamayı olabildiğince basit hale getiriyor.

Hiç olmadığı kadar sade

Haberimizin içerisinde de inceleyebileceğiniz görselde, uygulamanın yalnızca birkaç buton ve listeden oluştuğunu görebilirsiniz. Şu anki sürümde bulunan keşfet sekmesi, arama barı gibi detaylar uygulamayı şimdikine kıyasla daha karışık gösteriyordu.

Firma tabii ki değişiklikleri arayüz ile sınırlandırmıyor. Messenger içerisinden ulaşılabilen gizli oyunlar da kaldırıldı. Buna benzer düzenlemeler ile uygulamanın oldukça hafif olması ve daha önce yaşanan problemlerin rafa kaldırılması planlanıyor.

Bu değişikliğin gerçekleşeceği uzun zamandır biliniyordu. Ancak henüz uygulamanın yeni hali mağazalarda yerini almış değil. Bazı kaynaklara göre Facebook Messenger’ın yenilenmiş hali önümüzdeki hafta dağıtılmaya başlanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim