Anlık Bildirim

Facebook Lite karanlık moda kavuştu

Geçtiğimiz sene başlayan karanlık mod trendi bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Uygulamalarını bir türlü karanlık moda geçiremeyen Facebook, en azından Facebook Lite için durumu tersine çevirdi.
Facebook Lite karanlık moda kavuştu Tam Boyutta Gör

Yeni işletim sistemi sürümleri ile birlikte sistem çapında karanlık mod standartlaşmaya başladı. Ancak hala birçok firma uygulamalarını karanlık moda geçirememiş durumda. Bunlardan biri de Facebook. Facebook uygulaması hala karanlık moda kavuşamamışken, Facebook Lite kullanıcıları için sevindirici haber bugün geldi.

Tüm kullanıcılara açık

Facebook ana uygulamasının karanlık modu geçtiğimiz senenin Kasım ayında kendini göstermişti. Ancak o günden bu yana resmi çıkışını gerçekleştiremedi. Görünen o ki uygulamanın Lite versiyonu elini çabuk tutmayı başardı. Karanlık mod bugün itibariyle tüm kullanıcılara açılmış gözüküyor.

Uygulamanızın güncel olduğuna emin olduktan sonra hamburger menüsü altından karanlık moda ulaşabilirsiniz. Eğer henüz karanlık mod seçeneğini göremiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekebilir. Firmanın güncellemeyi tüm kullanıcılara dağıtması zaman alacaktır.

Facebook Lite ardından gözler firmanın sahip olduğu WhatsApp’a da çevrilecek. Uzun zamandır gündemde olan WhatsApp karanlık modu hala resmi çıkışını yapmış değil. Kısacası firmanın uygulamalarına karanlık moda eklemek konusunda oldukça yavaş olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim