Anlık Bildirim

Facebook, Instagram hikayelerini doğrudan Facebook üzerinden görüntülemeyi test ediyor

Facebook Hikayeler için yeni bir özelliği test ediyor. Instagram takipçileriniz bu yeni özellik sayesinde hikayelerinizi doğrudan Facebook'tan görebilecek.

Facebook, Instagram hikayelerini doğrudan Facebook üzerinden görüntülemeyi test ediyor

Facebook, kendi uygulamaları arasındaki entegrasyonu artırmaya devam ediyor. WhatsApp, Facebook ve Instagram arasındaki sınırlar gittikçe belirginliğini kaybediyor. Entegrasyonun bir parçası olarak en son Instagram DM'nin Messenger'a taşınacağı gündem olmuştu. Şimdi ise Facebook, yeni bir özelliği daha test ediyor.

Test edilen yeni özellik, Facebook ve Instagram'dan sizi takip eden kişilerin Facebook uygulamasından çıkmadan Instagram hikayelerinizi görmesine olanak tanıyacak. Facebook tarafından onaylanan ve test aşamasında olduğu bildirilen bu özelliği kullanabilmek için Facebook ve Instagram hesaplarınızın bağlı hesap olması gerekiyor.

Facebook, Instagram hikayelerini doğrudan Facebook üzerinden görüntülemeyi test ediyor Tam Boyutta Gör

Facebook Hikayaler'de, Instagram üzerinden paylaşılmış bir hikayenin ayırt edilebilmesi için normalde hikayenin sol üst kısmında yer alan mavi yuvarlak çerçeve yerine Instagram'ın renklerinin bulunduğu bir çerçeve yer alacak.

Facebook'un belirli kullanıcılar için test ettiği bu özellik, kullanıcı geri bildirimlerine göre uygulamalar arası entegrasyonun bir parçası olabilir ve kararlı bir sürümle tüm kullanıcılara sunulabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim