Anlık Bildirim

Facebook, Instagram'da yer alan bir özelliği test ediyor

Sosyal medya devi Facebook, kendi çatısı altındaki Instagram platformundaki bir özelliği test etmeye başladı ve çok yakında kullanıma sunacak. İşte konunun detayları.

Facebook, Instagram'da yer alan bir özelliği test ediyor Tam Boyutta Gör

Aynı çatı aldındaki Facebook, WhatsApp ve Instagram her ne kadar birbirlerinden farklı platformlar olsalar da, yıllar boyunca birbirlerinin birçok özelliğini kopyalamış durumdalar. Örneğin hikayeler, bu üç platformda da gördüğümüz özelliklerden biri.

Popüler fotoğraflar gösterilecek

Şimdi ise Facebook, Instagram platformunda bir süredir yer alan bir özelliği test ediyor. Bildiğiniz üzere Instagram uygulamasında bir fotoğrafı açtığınızda, alta doğru kaydırdıkça farklı kişilerin veya hesapların fotoğraflarını görüyorsunuz. Facebook platformunda da bir süredir, haber kaynağındaki herhangi bir fotoğrafa tıkladığınızda, alt kısımda popüler fotoğrafların belirdiğini farketmiş olabilirsiniz.

Facebook, Instagram'da yer alan bir özelliği test ediyor Tam Boyutta Gör

Facebook'un bu kısımdaki popüler fotoğrafları neye göre belirlediği henüz açık bir şekilde belirtilmiş değil. Ancak temel olarak alta kaydırdıkça, farklı Facebook profillerinin fotoğraflarını görmeye devam edebiliyorsunuz. Şimdilik belli bir kullanıcı grubu üzerinde test edilen bu özelliğin, yakın bir zamanda tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim