Anlık Bildirim

Facebook, AR destekli MSQRD selfie uygulamasını kapatacak

Facebook, 2016 yılında bünyesine kattığı günden beri güncelleme yapmadığı AR destekli yüz değiştirme uygulaması MSQRD'yi uygulama marketlerden kaldıracağını duyurdu.

Facebook, AR destekli MSQRD selfie uygulamasını kapatacak Tam Boyutta Gör

Facebook, 2016 yılında satın alındığı günden beri güncelleme yapmadığı artırılmış gerçeklik destekli selfie uygulaması MSQRD'yi kaldıracak. Facebook, Nisan ayında uygulamanın desteğini resmi olarak sonlandıracağını ve iOS ve Android uygulama mağazalarından çekeceğini duyurdu.

Yapılan bir paylaşımda: "MSQRD, AR için hızlı başlangıç yapmak, Facebook'un bugünkü platformunu oluşturmak ve öngörüler sağlamak için esastı. Odak noktamız, herkesin kendi AR efektlerini oluşturmasına ve bunları Facebook ailesi genelinde paylaşmasına olanak tanıyan Spark AR aracılığıyla mümkün olan en iyi AR deneyimlerini sunmaktır." ifadelerine yer verildi.

Son birkaç yıldır, yüz filtreleme, sosyal medya uygulamalarında popüler bir özellik haline geldi; Instagram ve Snapchat yerleşik yüz değiştirme araçları sunuyor. Bu uygulamaların popülerlikleri nedeniyle, zaten güncelleme almayan MSQRD'ye olan ilgi oldukça azalmıştı.

MSQRD'nin filtreleri Facebook şirketine ait sosyal medya platformlarında diğer filtrelerle birlikte yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim