Anlık Bildirim

Fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemi Türkiye'de başladı

Renault'nun geçen yıl Türkiye pazarı için duyurduğu "Fabrika çıkışlı 2. el" dönemi resmen başladı. İlk olarak Fransa ve İspanya'da uygulamaya alınan bu sistem artık ülkemizde de geçerli olacak.
Fabrika çıkışlı 2. el otomobil dönemi Türkiye'de başladı Tam Boyutta Gör
Renew olarak adlandırılan bu sistem, kısaca ikinci el otomobillerin doğrudan Renault tarafından yenilenerek piyasaya sunulması anlamına geliyor. Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında devreye alınan yeni endüstriyel tesis ile hayata geçirilen Renew ile test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi "Refactory" işlemleri yapılacak.

Bunun yanı sıra boya işlemleri, Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik) ve kalite kontrolü gibi işlemler de sürece dahil olacak. Renault'nun bu hizmeti ilk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modelleri için geçerli olup ilerleyen süreçte farklı modeller için de hizmet verilecek.

Renault tarafından yenilenen ikinci el otomobillere 2 yıl garanti verilecek. Bu araçlar Türkiye genelinde 56 noktada yetkili olan Renew bayilerinde satışa sunulacak

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29835 kez okundu.
42 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, renault ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim