Anlık Bildirim

Exynos 2400, grafik testinde Apple A17 Pro ile benzer skor elde ediyor

Samsung'un yeni çipseti Exynos 2400, 3DMark Wild Life Extreme stres testinde önceki nesil Exynos 2200'ün iki katı skor elde ediyor. Apple A17 Pro'yla ise benzer skor elde etmeyi başarıyor.
Exynos 2400, grafik testinde 17 Pro ile benzer skor elde ediyor Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S24 serisinin tanıtılmasıyla beraber firmanın yeni amiral gemisi çipseti Exynos 2400'ün performansı merak konusu oldu. Ortaya çıkan test sonucuna göre çipsetin grafik performansı umut verici.

3DMark Wild Life Extreme stres testine sokulan Exynos 2400, önceki nesil Exynos 2200'ün iki katı skor elde ediyor. Çipset, aynı zamanda Apple A17 Pro ile benzer skor elde etmeyi başarıyor. Testten 4042 puan alan işlemci, ortalama 24 fps elde ederek başarılı bir performans sergiliyor. Aynı testte 5000'in üzerinde puan alan Snapdragon 8 Gen 3'ün ise gerisinde kalıyor.

Yeni buhar odası soğutma sistemiyle gelen Galaxy S24 serisi, gelişmiş soğutma sisteminin yardımıyla stres testinde darboğaza girmeyerek performansını korumayı başarıyor. Samsung'un geliştirilmiş 4nm süreci olan 4LPP+'ın da bu performansta etkili olduğunu söylebiliriz. Tabi diğer test sonuçlarını ve gerçek kullanım deneyimlerini öğrenmeden kesin bir yargıya varmak mümkün değil. Yine de Samsung'un yeni çipsetinden gelen sonuçlar umut verici görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3657 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple a17 pro, Samsung Exynos 2400 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim