Anlık Bildirim

EVO 2 katlanabilir Drone modeli DJI’a rakip oluyor

EVO 2 adlı katlanabilir Drone modeli 8K çözünürlüğe kadar çıkabilen kameraları ve aynı anda 64 nesneye kadar algılama yapabilen sensörleri ile oldukça iddialı.

EVO 2 katlanabilir Drone modeli DJI’a rakip oluyor

Ticari Drone sektörünün açık ara lideri DJI olsa da farklı firmalar rekabeti ısıtacak modeller çıkarmaya devam ediyor. Autel Robotics katlanabilir yapıdaki EVO 2 Drone modelini CES 2020 fuarına getirdi.

EVO 2 özellikleri

EVO 2 modeli motorları katlandığı zaman çantanıza sığacak hale geliyor. Özellikle kamera ve görüntü işleme tarafındaki yetenekleri ile DJI muadillerine kafa tutacak yapıda. EVO 2 modeli 3 farklı versiyon ile gelecek.

Standart EVO 2 versiyonu 0.5 inç CMOS sensör barındırıyor. Sensör 6K ve 8K çözünürlük seçeneklerine sahip. EVO II Pro versiyonu 1 inçlik CMOS sensörde 5472x3648 piksel çözünürlük sunuyor. EVO 2 Dual ise aynı 0.5 inçlik CMOS sensörün yanına bir de FLIR termal kamera ekliyor.

EVO 2 tek şarj ile 40 dakika havada kalabiliyor. Ulaşabildiği hız ise saatte 70Km. Görsel işlem sensörleri ve sonar sensörleri sayesinde EVO 2 modeli aynı anda 64 nesneyi tanımlayabiliyor, engellerden kaçınıyor ve güçlü rüzgarlara karşı durabiliyor. Henüz EVO 2 için çıkış tarihi açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim