Anlık Bildirim

Epic'ten ücretsiz oyun: Totally Reliable Delivery Service

Totally Reliable Delivery Service oyunu çıktı. Oyunun ilk haftasına özel olarak Epic Games Store'da 25 TL yerine ücretsiz olarak sunuluyor. iOS ve Android platformlarında da ücretsiz.

Epic'ten ücretsiz oyun: Totally Reliable Delivery Service Tam Boyutta Gör

Human Fall Flat ve Gang Beasts esintileri taşıyan Totally Reliable Delivery Service yayınlandı. PC, iOS, Android, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında oynayabilirsiniz.

Totally Reliable Delivery Service, PC’de Epic Games Store öncelikli olarak yayınlandı. Önümüzdeki haftalarda Steam’e de gelecek. Oyunu 8 Nisan’a kadar Epic Games Store kütüphanenize ücretsiz olarak ekleyebilirsiniz. Sonrasında 25 TL’ye satılacak.

Oyun Android ve iOS platformlarında ücretsiz. PS Store’da 69 TL, Nintendo’da 14.99 dolar ve Xbox Store’da 42,50 TL. Xbox Game Pass ile ücretsiz oynayabilirsiniz.

Oyunda arkadaşlarınızla birlikte kargo teslimatı yapmaya çalışıyoruz. Kontroller zor olduğu için ve haritada engeller bulunduğu için teslimatı gerçekleştirmek hiç de kolay değil. Oyunun zorlayıcılığı, eğlence katıyor. Dilerseniz tek başınıza da girebiliyorsunuz.

Epic’te bu hafta 7 oyun ücretsiz

Epic Games Store’da bu hafta 7 adet oyun ücretsiz olarak sunuluyor. Totally Reliable Delivery Service, 8 Nisan’a kadar ücretsiz. World War Z, Figment ve Tormentor X Punisher oyunları bugün saat 18.00’e kadar ücretsiz. Gone Home, Hob ve Drawful 2 oyunları bu akşamdan 9 Nisan akşamına kadar ücretsiz olarak sunuluyor. Bu oyunları bir kez kütüphanenize eklediğinizde ömür boyu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/totally-reliable-delivery-service/home

https://store.playstation.com/en-om/product/EP0096-CUSA18560_00-TOTALLYRELIABLE0

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/totally-reliable-delivery-service/9nzg72sh3h4w

https://www.nintendo.com/games/detail/totally-reliable-delivery-service-switch/

Totally Reliable Delivery Totally Reliable Delivery Totally Reliable Delivery Totally Reliable Delivery tinyBuild Çevrimdışı Ücretsiz

Totally Reliable Delivery Totally Reliable Delivery Totally Reliable Delivery Totally Reliable Delivery Games Ücretsiz 752,2 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim