Anlık Bildirim

Epic Store sızdırdı: GTA 5 ücretsiz oluyor!

GTA 5 herkes için ücretsiz oluyor! Epic Games Store, popüler oyunu bugün itibarıyla önümüzdeki bir hafta boyunca ücretsiz dağıtacak.

Epic Store sızdırdı: GTA 5 ücretsiz oluyor!

Güncelleme: Epic Games Store, 18.00 itibarıyla oyunun ücretsiz olduğunu resmen duyurdu. Şu anda yoğunluktan dolayı siteye erişimde bazı problemler yaşanıyor. Önümüzdeki saatlerde bu durumun çözüleceğini düşünüyoruz.

----------------

Epic Games Store bu hafta bombayı patlatıyor ve tarihin en popüler oyunlarından olan GTA 5'i ücretsiz yapıyor. Şirketin resmi Twitter hesabından sızdırılan ve hemen silinen tweette, GTA 5'in ücretsiz olacağı açıklandı.

Epic Store'un ücretsiz kampanyası bugün (Perşembe) 18.00 itibarıyla başlayacak ve 21 Mayıs 18.00'a kadar devam edecek. Bu tarihler arasında GTA 5'i ücretsiz kütüphanenize eklerseniz oyun sonsuza kadar sizde kalacak. GTA 5 senaryosu ve GTA Online'ın keyfini çıkarabileceksiniz.

Dünya genelinde 120 milyonun üzerinde kopya satan GTA 5, şu anda tarihin en çok satan üçüncü oyunu konumunda bulunuyor. GTA 5'in önünde birinci sırada Tetris (1984), ikinci sırada ise Minecraft var. GTA 5, çıkışından altı yıl sonra 2019'da bile 15 milyon adetin üzerinde kopya satmayı başarmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın Yorumu gör »
theJuDGe_41
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22454 kez okundu.
111 kişi, toplam 150 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 5, gta 5 ücretsiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim