Anlık Bildirim

Epic Store, durmak bilmiyor! Bu kez A Total War Saga: TROY, çıkış yaptığı gün ücretsiz olacak

Epic Store ücretsiz oyun konusunu abartmaya başladı. Mağaza, 13 Ağustos'ta yayınlanacak A Total War Saga: TROY’u ilk gün tüm oyunculara ücretsiz olarak dağıtacak.

Epic Store, durmak bilmiyor! Bu kez A Total War Saga: TROY, çıkış yaptığı gün ücretsiz olacak Tam Boyutta Gör

Dağıttığı ücretsiz yapımlarla oyuncuların gönlünde taht kuran kuran Epic Games, bedava oyun olayını bir adım daha taşıyarak yeni piyasaya çıkacak oyunları da ücretsiz dağıtmaya başlıyor. Bundan birkaç önce haberini yaptığımız ve ilk etapta 11 Haziran’da mağazaya özel olarak çıkacak Samurai Shodown NEOGEO Collection’ı bir süreliğine ücretsiz olarak dağıtacak Epic, çıtayı bir kez daha yükseltmeye karar verdi.

 

Bu kapsamda Epic Games, 13 Ağustos’ta mağazaya giriş yapacak A Total War Saga: TROY’u ilk gün tüm oyunculara ücretsiz olarak dağıtacak. 2019 yılında duyurulan ve Homeros’un İlyada destanına da konu olan Truva Savaşına odaklanan oyun bizleri Bronz Çağına götürecek.

İlk 24 saat ücretsiz!

SEGA ve The Creative Assembly ortaklığıyla geliştirilen oyunun Epic Store’a çıkışıyla ilgili bir açıklama yapa Sega Avrupa’nın Stüdyo Müdürü Tim Heaton bir açıklama yapmış. Heaton’un açıklaması şu şekilde;

Epic sayesinde bir Total War oyununu çıkış gününde ücretsiz olarak dağıtabileceğiz. Bunun için Epic Games’e müteşekkiriz.  Oyuncular için sunulan bu olanak bizleri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu sayede hem Truva’nın hikayesi ve efsanelerini geniş bir kitleyle buluşturabileceğiz hem de seriye yeni olan oyunculara farklı oynanış tarzıyla ünlü olmuş bir oyunu deneyimleme fırsatı sunmuş olacağız.

Oyun, bir sene Epic Store’a özel kalacak ve Steam platformuna Ağustos 2021 yılında gelecek. Aşağıda oyunun duyuru ile harita tanıtım videolarına göz atabilirsiniz. Gelişmeler için bizleri takip etmeye lütfen devam edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11944 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
total war, epic store ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim