Anlık Bildirim

Epic Store'dan bir bomba daha: 77 TL değerindeki ARK: Survival ücretsiz

Epic Games Store bu hafta beklendiği gibi ARK: Survival Evolved oyunun ücretsiz yaptı. 77 TL değerindeki oyun önümüzdeki bir hafta boyunca bedava dağıtılacak.

Epic Store'dan bir bomba daha: 77 TL değerindeki ARK: Survival ücretsiz Tam Boyutta Gör

Epic Games Store'un bu hafta ücretsiz dağıtacağı oyun nihayet belli oldu. Popüler açık dünya/hayatta kalma macera oyunu ARK: Survival Evolved herkes için bedava oldu. 77 TL değerindeki oyunu hemen şimdi indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

ARK: Surival Evolved'ta gizemli bir adada mahsur kalan çıplak bir adam veya kadın olarak oyuna başlıyorsunuz. Dev dinozorlar ve diğer ilkel yaratıklar arasında hayatta kalabilmek için avlanacak, kaynak toplayacak, eşya üretecek, bitki büyütecek, teknolojiler arayacak ve sığınaklar yapacaksınız. Diğer yüzlerce oyunculara katılıp yaratıkları avlayabilir veya evcilleştirebilirsiniz.

ARK: Survival Evolved'un tam sürümü 2017 yılında yayınlanmıştı. Oyun çıkış sürecinde epey bir bug içeriyordu dolayısıyla pek olumlu eleştiriler alamamıştı. Ancak geride bıraktığımız süreçte geliştiriciler oyunu epey bir güncelledi ve bugünkü sevilen haline getirdi. Dolayısıyla ARK: Survival Evolved'a bir şans vermek için bugün tam zamanı.

ARK: Survival Evolved'u hemen şu anda Epic Games Store'dan edinebilir ve Epic Games Launcher yardımıyla da bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Kampanya 18 Haziran 18.00'da sona erecek ve bu süreçte kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak. Epic Games Store'un önümüzdeki hafta ücretsiz vereceği oyunlar da şimdiden belli oldu: Pathway ve The Escapists 2.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11819 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic ücretsiz, epic games store ücretsiz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim