Anlık Bildirim

Epic Games mağazasında 2 oyun ücretsiz

2015 yılının beğenilen korku oyunlarından Soma ve 2011 yılının rol yapma oyunu Costume Quest bu hafta Epic Games mağazasında oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor.

Epic Games mağazasında 2 oyun ücretsiz Tam Boyutta Gör

Her hafta bir veya iki oyunu ücretsiz hale getirerek oyun severlerin beğenisini toplayan Epic Games mağazası bu haftada iki beğenilen yapımı hediye ediyor. Soma ve Costume Quest oyuncuları sevindirecek.

Soma ve Costume Quest ücretsiz

Steam üzerinde 49TL fiyat etiketine sahip olan Soma oyunu, 2015 yılının en çok beğenilen oyunlarından birisiydi. Soma; Atlantik okyanusu diplerinde atıldığınız bir macerayı anlatıyor. Su altı tesisi Pathos-II’de her türlü iletişim kesilmiş ve makineler kendisini insan sanmaya başlamıştır. Bu düşman dünyada bir yandan savaşırken bir yandan varlığınızı da sorgulamaya başlayacaksınız.

18TL fiyat etiketine sahip olan Costume Quest ise 2011 yılına ait. Oyun Cadılar Bayramı temalı ve rol yapma üzerine ilerliyor. Repugians kötüsünü yenebilmek için güçlendirmeler kazandıran kostümleri toplamanız gerekiyor. Beğeni toplayan oyunun sonraki yıllarda ikincisi de çıkmıştı.

Oyun sayfası

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim