Anlık Bildirim

Enerjisa Mobil, karbon ayak izininizi hesaplıyor

Enerjisa'nıın sunduğu hizmetlere mobilden erişilmesini sağlayan Enerjisa Mobil uygulamasına şimdi de karbon ayak izini hesaplayan "Sen Koru" özelliği eklendi.    
Enerjisa Mobil, karbon ayak izininizi hesaplıyor Tam Boyutta Gör
Enerjisa Enerji, Türkiye’de enerji tasarrufu sağlamak ve halkı bilinçlendirmek için sürdürülebilirlik odaklı yeni bir özellik kullanıma sunuyor. Enerjisa Mobil uygulamasına eklenen “Sen Koru” özelliği ile aboneler kendilerinin ve yakınlarının karbon ayak izlerini hesaplayabiliyor.

Elektrik hizmetini Enerjisa Enerji’den alan kullanıcılar bu özelliğe erişebiliyor. Aboneler; gündelik yaşam tercihleri ve tüketim alışkanlıklarından olan elektrik tüketimi ve ulaşım yöntemleri gibi değerlerini belirli bir tarih aralığında takip edip eklenti üzerinde aktivite girişi yaparak karbon ayak izlerini hesaplayabilecekler. Ayrıca karbon ayak izi azaltmak için gerekli adımlar hakkında bilgi alarak tüm dünyanın, gelecek nesiller için ulaşması gereken sürdürülebilirlik hedefleri konusunda farkındalığının artmasını sağlayacaklar.

Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Sen Koru, kullanıcıların gündelik kaynak tüketimlerini hesapladığı ve küresel hedeflerin neresinde olduklarını gördükleri bir uygulama. Bu özellikleri sayesinde günlük alışkanlıklarımızı değiştirmek konusunda motive edici bir uygulama olacak. Yaptığı her işin merkezine sürdürülebilirliği yerleştiren ve herkes için daha iyi bir gelecek hayali ile çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için, Enerjisa Mobil’i tüm uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirebilir ve ‘Sen Koru’yu keşfetmeye başlayabilirsiniz.” dedi.

Enerjisa Mobil Enerjisa Mobil Enerjisa Mobil Enerjisa Mobil Utilities Ücretsiz 50,4 MB

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enerjisa.android

https://appgallery.huawei.com/app/C107240403

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim