Anlık Bildirim

En hızlı RTX 3080 EVGA’dan geldi: 1.8 GHz’de çalışıyor

RTX 3000 tanıtımının ardından özelleşmiş tasarım kartlar bekleniyor. Listelenen EVGA modeli yüksek GPU frekansıyla öne çıkıyor. Kartın hacimli yapısı da serin ve sessiz oyun saatleri vadediyor.

En hızlı RTX 3080 EVGA’dan geldi: 1.8 GHz’de çalışıyor Tam Boyutta Gör

Yüksek performanslı ekran kartlarıyla ve müşteri memnuiyetiyle donanımseverler arasında güzel bir iz bırakabilmeyi başarmış sayılı üreticilerden EVGA’nın RTX 3080 çözümü Newegg’de listelendi. Kart üretici sitesinde listelenmese de yüksek frekansıyla dikkat çekmeyi başardı.

EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra

1.8 GHz’lik GPU frekansıyla listelenen EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra’nın yanı sıra farklı bir FTW3 kartının da satışa sunulması bekleniyor. Paylaşılan kart ise şu ana kadarki en hızlı RTX 3080 koltuğuna oturmayı başardı. Bir önceki model GALAX’ın EX Gamer modeliydi ki 1755/1770 MHz tepe frekansa sahipti.

EVGA’nın paylaşılan kartına göz gezdirecek olursak, ön yüzünde geniş bir RGB aydınlatmalı alana sahip modelin ön kısmının dalgalı yapısı ve fanların aynı doğrultu üzerinde sıralalanmamış olması göze çarpıyor.

En hızlı RTX 3080 EVGA’dan geldi: 1.8 GHz’de çalışıyor Tam Boyutta Gör

Gigabyte’ın 3 fanlı çözümlerinde görüntü çıkışı tarafındaki fanın bir tık küçük tercih edildiğini görmüştük. EVGA ise farklı bir tasarım tercih ederek aynı çaptaki 3. fanı da sığdırmayı başarmış.

Yan taraftan görüldüğü kadarıyla RTX 3080 FTW3 Ultra’nın pasif soğutucu bloğu 2 farklı bloktan oluşuyor. EVGA'nın çözümünün 3x8-pin üzerinden beslendiği de ekleyelim.

En hızlı RTX 3080 EVGA’dan geldi: 1.8 GHz’de çalışıyor Tam Boyutta Gör

Arka yüzünde yine RGB aydınlatmalı EVGA logosuna yer verilirken logonun bulunduğu kısmın termal performansı arttıracak şekilde dizayn edildiği söyleyelim. Son olarak 2.7 slot derinliğindeki kart anakart üzerinde 3 slot işgal ederken 30 cm uzunluk ve 13.6 cm genişliğe sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12769 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim