Anlık Bildirim

Elon Musk, Tesla Cybertruck'ın camlarının neden kırıldığını açıkladı

Tesla'nın geçtiğimiz günlerde tanıttığı ve kısa bir süre içinde 200 bin ön sipariş rekoruna ulaşan elektrikli pickup'ı Cybertruck'ın, dayanıklılık gösterisinde camlarının neden kırıldığı açıklandı.

Elon Musk, Tesla Cybertruck'ın camlarının neden kırıldığını açıkladı Tam Boyutta Gör

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın sadece birkaç gün önce tanıttığı fütüristik tasarıma sahip elektrikli kamyoneti Cybertruck, kısa bir süre içinde 200 bin ön siparişe ulaştı. Gidişattan son derece memnun olan şirket patronu Elon Musk ise Cybertruck'ın dayanıklılığını göstermek için demir bilye ile yapılan testlerde aracın camlarının neden kırıldığına açıklık getirdi.

Balyoz testi camı zayıflattı

Kamyonun "kırılmaz" cam gösterisinde, tasarım lideri Franz von Holzhausen, sürücü tarafındaki camların her ikisine de metal bir bilye fırlattı ve iki cam da paramparça oldu. Elon Musk'ın bu sırada "Aman tanrım" diye mırıldandığı bile duyuluyordu. Daha sonra twitter hesabından açıklamalarda bulunan Musk, test sırasında neyin yanlış gittiğini çözdüklerini söyledi.


Tesla'nın patronu Musk'a göre demodan hemen önce aracın gövdesinin dayanıklılığını göstermek için kapısına balyozla vurulduğuna dikkat çekerek, bu test sırasında kapının içindeki cam levhaların kırıldığını ve bu çatlakların da camı zayıflattığını açıkladı. Musk daha sonra von Holzhausen'in başka bir videosunu yayınlayarak Cybertruck'ın camlarının önceki testlerde kırılmadığını gösterdi. Birçok kişi bunun bir pazarlama stratejisi olduğunu düşünse de, Musk'ın bu açıklamalarla birlikte konuya makul bir açıklama getirdiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19768 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Tesla ve
3 etiket daha tesla cybertruck cam balyoz
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim