Anlık Bildirim

Elon Musk, TEKNOFEST'e seneye katılacağını açıkladı

SpaceX, Tesla ve X'in başındaki isim olan Elon Musk, sosyal medya platformu üzerinden TEKNOFEST katılımcılarına teşekkür ederek 2024'te bizzat katılacağını söyledi.
elon musk teknofest açıklama Tam Boyutta Gör
Türkiye’nin en büyük teknoloji, havacılık ve bilim festivali TEKNOFEST, 27 Eylül’de İzmir’de düzenlendi. Öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk’ı festivale davet etmiş, Musk da programının uyması durumunda memnuniyetle katılacağını belirtmişti. Ancak, gerçekleşmedi. Şimdi, Elon Musk, X sosyal ağ platformu üzerinden festivale seneye katılacağının haberini verdi.

Elon Musk'tan Teknofest paylaşımı

Elon Musk, festivalde yarışan tüm takımları tebrik ederken, Türkiye’nin en büyük havacılık ve uzay teknoloji festivali Teknofest’e davetinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini sundu. Musk, gelecek yıl festivale bizzat katılacağını, Türkiye’deki başka yatırım fırsatlarını da değerlendireceğini belirtti.

Bu ayın başlarında Erdoğan, Elon Musk ile New York’ta bir toplantı yaparak Türkiye’de fabrika kurmaya davet etmişti. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5640 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, teknofest ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim