Anlık Bildirim

Elon Musk, yakında tanıtılacak Cybertruck ile ilgili yeni detaylar paylaştı

Elon Musk, bir podcastte yakında tanıtılacak Cybertruck kamyonetiyle ilgili bazı detayları paylaştı. Aracın ağırlığı ve hızlanmasıyla ilgili bazı bilgiler verilen programda aracın gövdesine ok atıldı.
Elon Musk, Cybertruck ile ilgili yeni detaylar paylaştı Tam Boyutta Gör
Joe Rogan'ın podcastine konuk olan Elon Musk, 30 Kasım'da resmi olarak tanıtılacak Cybertruck kamyonetiyle ilgili bazı detayları paylaştı.

Kamyonetin 3200 kg ağırlığında olacağını söyleyen Musk bazı versiyonların ise 2700 kg'a yaklaşacağını söyledi. Kamyonetin Ford'un F-150 kamyonetine yakın bir ağırlıkta olacağı anlaşılıyor. Aracın kurşun geçirmez çelik gövdeye sahip olduğunu göz önüne alırsak bu değerler etkileyici görünüyor.

Elon Musk ayrıca aracın 0-100 km/h hızlanmasının 3 saniyenin altında olacağını da dile getirdi. Bu süre üç motorlu versiyon için geçerli olacak. Musk ayrıca yılda 200 bin Cybertruck üretme hedefinde olduklarını ifade etti.

Programda ayrıca Joe Rogan eline bir yay alarak Cybertruck'ın çelik gövdesine ok attı. Kamyonetin bütün detaylarını 30 Kasım'daki resmi tanıtımda öğrenebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim