Anlık Bildirim

Elon Musk’a 258 milyar dolarlık dava

Yıllardır DOGE yatırımı yapan ancak yıllardır da zararda olan kripto para yatırımcıları Elon Musk’ın bir piramit zinciri kurmakla suçluyor ve yüz milyarlarca dolar tazminat istiyor. 

Elon Musk Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasası dibe doğru indikçe tavsiyelere güvenerek uzun vadeli yatırım yapanlar da büyük zararlara girmeye başladı. Yavaş yavaş yatırımcılar zarara girmelerine sebep olan kaynaklara dava açmaya başladı.

Elon Musk’a dolandırıcılık davası

Geçtiğimiz hafta LUNA ve UST çöküşü nedeniyle Binance US aleyhine tazminat davası açmaya hazırlanan yatırımcıların ardından Elon Musk aleyhine de devasa bir tazminat davası açılıyor.

Özellikle Elon Musk’ın manipülasyonlarıyla DOGE büyük bir sıçrama yapmış ve 80 cent seviyelerine kadar gelmişti. 1$ çağrılarının yapıldığı bir dönemde başlayan çöküş ile birlikte bugün 5 cent seviyelerinde seyrediyor.

Çok büyük kayıplar yaşayan yatırımcılar haliyle Elon Musk ve Tesle ile SpaceX firmalarını suçluyor. 2019 yılından bu yana DOGE ticaretinde kayıplar yaşadıklarını ifade eden yatırımcı grubu Elon Musk’ın bir piramit şeması oluşturduğuna inanıyor. Maddi ve manevi olarak toplamda 258 milyar dolar tazminat isteniyor. Ayrıca bu tarz eylemlerin kumar olarak nitelendirilmesi ve Elon Musk’ın DOGE reklamı yapmasının yasaklanması da talep ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3067 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, doge ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim