Anlık Bildirim

Elon Musk, 1 milyonuncu Tesla modelini üreten ekibini tebrik etti

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 1 milyonuncu otomobilini piyasaya sürdü ve şirket CEO'su Elon Musk, twitter hesabından paylaştığı bir fotoğrafla, ekibini kutladı.

Elon Musk, 1 milyonuncu Tesla modelini üreten ekibini tebrik etti Tam Boyutta Gör

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 1 milyonuncu otomobilini üreterek, şirket adına önemli bir dönüm noktasını geride bıraktı. Patron Elon Musk ise şirketin bu başarısında pay sahibi olan çalışanlarını kutladı.

Şirket için önemli bir dönüm noktası

Sadece birkaç yıl öncesine kadar pek çok kişi Tesla'nın önemli miktarlarda elektrikli araç üretimi yapamayacağını savunuyordu. Ancak şirket, Model S, Model X ve Model 3 dahil olmak üzere elektrikli otomobil modellerini üçe çıkarmayı başarmıştı. Şimdi Model Y ile bu sayıyı dörde çıkaran Tesla, model aralığını da gittikçe genişletiyor.

Elon Musk, 1 milyonuncu Tesla modelini üreten ekibini tebrik etti Tam Boyutta Gör

Tesla CEO'su Elon Musk ise üretilen 1 milyonuncu otomobil nedeniyle şirket çalışanlarının fotoğrafını paylaşarak onları tebrik etti. Sektöre yakın isimlere göre Tesla geçtiğimiz yıl Çin merkezli elektrikli otomobil üreticisi BYD'yi geride bırakarak, bu segmentte dünyanın en büyüğü olmayı başardı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim