Anlık Bildirim

Elgato’dan 4K yakalama kartı

Yeni nesil oyun konsollarını merakla bekliyor ve takipçilerinize de aktarmak istiyorsanız Elgato 4K60 S4 yakalama kartı ile şimdiden kendinizi hazırlayabilirsiniz.

Elgato’dan 4K yakalama kartı Tam Boyutta Gör

Geçen yıldan itibaren Corsair çatısı altında faaliyet göstermeye başlayan Elgato markası, yeni nesil konsolların arefesinde 4K olarak içerikleri yakalayabileceğiniz yeni kartını tanıttı.

Elgato 4K60 S+ özellikleri ve fiyatı

Elgato 4K60 S+ adındaki yakalama kartı harici olarak kullanılabiliyor. Bu sayede bilgisayarda bir slot ayırmak zorunda kalmıyorsunuz. Xbox Series X ve PS5 konsollarında kolay bir şekilde 4K oyun yayınları yapabileceksiniz.

Elgato 4K60 S+ kartı 4K HDR10 formatında oynanış videolarını 60fps olarak kayıt ediyor ve yayınlıyor. Ayrıca herhangi bir oyunu da 4K 60fps geçişi sayesinde orijinal çözünürlüğünde de oynayabiliyorsunuz.

HEVC kodlama desteği sunan yakalama kartı; Elgato yazılımı sayesinde kayıt tuşuna basmasanız bile pro aktif olarak kayda başlaması ve ayrı bir kanaldan mikrofon sesini kaydetme gibi avantajlar sunabiliyor. Eğer bilgisayar bağlantısı istemiyorsanız sonradan yayın yapmak amacıyla SD kart üzerine de içerikleri kaydedebiliyorsunuz.

Profesyonel oyun yayıncılığı biraz maliyet gerektiren bir iş olduğu için Elgato 4K60 S+ kartı da yüksek bir fiyat etiketiyle geliyor. Bugünden itibaren 400$ olarak yakalama kartını bulabilmek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim