Anlık Bildirim

Elgato Cam Link Pro ile birden fazla kamerayı aynı anda kullanın

Elgato Cam Link Pro yakalama kartı toplam 4 HDMI ile 4K 30fps veya Full HD 60fps görüntüler yakalayabiliyor. Yayıncılar ve uzaktan eğitimler için iyi bir alternatif olacak.

Elgato Cam Link Pro ile birden fazla kamerayı aynı anda kullanın Tam Boyutta Gör

Bugün internet yayıncılığı hiç olmadığı kadar genişledi ve bireysel yayın yapanlar haricinde artık tek bir kamera da yeterli gelmiyor. Corsair iştiraki Elgato birden fazla kamera için Cam Link Pro ürününü duyurdu.

Elgato Cam Link Pro birden fazla kamera ile yayın yapanları hedefliyor. PCIe yakalama kartı ve video karıştırıcı olarak görev yapan ürün 4 adet HDMI girişine sahip. Bu girişlerden 4K 30fps veya Full HD 60fps sinyal alabiliyor.

Ağırlıklı olarak DSLR ve video kameralara yönelmiş olsa da dizüstü ve tablet gibi cihazlardan da içerik alabiliyor. Dahili çoklu görünüm teknolojisi ile resim içerisinde resim veya yan yana olarak şekilde kaynakları yönetmek mümkün.

OBS Studio, vMIX, Zoom, Slack ve Microsoft Teams pek çok yazılım ile uyumlu olan Elgato Cam Link Pro uzaktan eğitimlerde de oldukça işe yarayacak. Elgato Cam Link Pro kartı 360$ fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim