Anlık Bildirim

Elephone ElePods S rekabetçi fiyatıyla dikkat çekiyor

Elephone ElePods S modeli tatmin edici ses kalitesi ve gürültüyü azaltma özelliğini sadece 15$ gibi rekabetçi bir fiyata sunuyor. Kullanım süresi de oldukça uzun görünüyor.

Elephone ElePods S rekabetçi fiyatıyla dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör

Ülkemizde de yakın dönemde faaliyetlerine başlayan Çinli Elephone firması kulaklık tarafında da oldukça iddialı. Aktif gürültü engelleme yapabilen Elephone ElePods X sonrasında çok daha ucuz bir model geliyor.

Elephone ElePods S özellikleri ve fiyatı

Elephone ElePods S tam kablosuz kulaklık modeli ortalamanın üzerinde bir ses kalitesi ve katma değer sağlayan bileşenlerle geliyor. Bu sayede çok rekabetçi bir fiyat etiketi ile tüketici karşısına çıkıyor.

Hi-Fi diyafram ve tam frekans ses dairesi ile kaliteli ses verebilen kulaklık çift çekirdekli kontrolcüleri sayesinde her parçaya eşit frekans dağıtabiliyor. Bu sayede her iki kulaklık parçası da ana parça olarak tanıtılabiliyor.

Diğer taraftan çift mikrofon desteği ile görüşme esnasında ortamın gürültüsü azaltılabiliyor. Ayrıca düşük gecikme süreleri sayesinde oyuncular için de uygun fiyatlı bir alternatif haline geliyor. Tek şarj ile 4 saat, şarjlı kutusu ile 20 saate kadar kullanım süresi sunuyor. Terlemelere karşı dayanıklı olan gövde 4.1 gram ağırlığında. Elephone ElePods S modeli Bangood platformuna özel sınırlı sayıda 15$ seviyesinden satılacak. Normal fiyatı ise 30$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim