Anlık Bildirim

Elektrikli Volkswagen ID.4'ün tasarımı Çin'de ortaya çıktı

Çinli kaynakların paylaştığı bu görseller muhtemelen Çin pazarında satılacak ID.4'e ait. Fakat diğer pazarlarda satılacak versiyonun tasarımı da bundan pek farklı olmayacaktır.

Elektrikli Volkswagen ID.4'ün tasarımı Çin'de ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Uzun zamandır kamuflajlı bir şekilde test edilirken karşımıza çıkan Volkswagen ID.4, Çin’de tamamen ortaya çıktı. Elektrikli crossover’ın dış tasarımını gösteren fotoğraflar paylaşıldı.

Görsellere bakılırsa Volkswagen’in elektrikli crossover modeli Çin’de iki farklı versiyonla satılacak: ID.4 X ve ID.4 Crozz. Söz konusu versiyonlar genel yapı itibariyle birbirinden çok da farklı değil. Fakat ön-arka tamponlar ve aydınlatmalardaki farklılık, iki versiyonu bariz bir şekilde birbirinden ayırıyor. ID.4 X versiyonu sahip olduğu tasarımla daha şehirli görünürken, ID.4 Crozz’daki siyah plastik eklentiler daha çok araziye işaret ediyor.

Volkswagen ID.4, tıpkı ID.3 isimli hatchback kardeşi gibi MEB elektrikli araç platformu üzerine inşa edilecek. Çinli kaynaklardan edinilen bilgiye göre ID.4 X ve ID.4 Crozz’un aks mesafesi (2765 mm) ve genişliği (1852 mm) birbiriyle aynı. Toplam uzunluk ve yükseklik olaraksa Crozz versiyonu X’ten 20 mm daha kısa ve 11 mm daha alçak.

Volkswagen ID.4’ün teknik detayları henüz tam olarak belli değil. Fakat toplamda 225 kW (306 hp) güç üreten iki elektrik motoru, dört tekerlekten çekiş sistemi, farklı batarya konfigürasyonları ile 500 kilometreye kadar sürüş menzili gibi özellikler şimdiye dek ortaya çıkan söylentiler arasında.

Fotoğraflarını gördüğümüz ID.4 X ve ID.4 Crozz’un Çin pazarına özel versiyonlar olup olmadığı henüz bilinmiyor. Fakat Çin ve Avrupa versiyonları arasında tasarımsal farklar olsa bile bunlar oldukça küçük kozmetik dokunuşlar olacaktır. Konuyla ilgili detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3910 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, volkswagen id.4 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim