Anlık Bildirim

Elektrikli scooter kiralama servisi Martı, kazaya karıştı

İstanbul’da kısa mesafelerde uygun fiyatlı ve hızlı ulaşıma imkan tanıyan Martı elektrikli scooter servisi dün acı bir kazaya karıştı. Sürücü arabanın altında kalarak can verdi.

Elektrikli scooter kiralama servisi Martı, kazaya karıştı Tam Boyutta Gör

Son dönemde elektrikli araba ve elektrikli bisikletlerin ardından elektrikli scooter konsepti de yaygınlaşmaya başladı. Özellikle şehir içinde kısa mesafe yolculukları, elektrikli scooter için ideal. Pek çok araç kiralama şirketi portföyüne elektrikli scooter modelleri de dahil ediyor.

Martı nedir?

Ülkemizde de Martı adında bir elektrikli scooter kiralama servisi bulunuyor. Pek çok ilde hizmet veren Martı, uygulama üzerinden scooter’ın bulunduğu noktaya giderek adında kiralama yapmanızı sağlıyor. İşiniz bittiğinde ise en uygun yere park ediyorsunuz. Başlangıç ve dakika başı ödeme alan Martı, böylece kısa mesafelerde çok daha uygun fiyatlara yolculuk etmenizi sağlıyor. Ayrıca İstanbul trafiğine de girmemiş oluyorsunuz.

Dün akşam saatlerinde Beşiktaş’ta bir Martı sürücüsüne araba çarptığı bilgisi geldi. 17 yaşındaki sürücü gece 00.00 sularında karşıdan karşıya geçmeye çalışırken arabanın altında kaldı ve yaklaşık 30 metre sürüklendi. Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Elbette tüm hayatı Martı hizmetine bulmak doğru değil zira sürücünün ve arabanın hatalarını da hesaba katmak gerekir. Bununla birlikte elektrikli scooter sürücülerinin çok hızlı ilerlediği, kask takmadığı ve engelliler için tehlike oluşturduğu zaman zaman dile getiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7429 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
martı, martı kaza
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim