Anlık Bildirim

Opel'den şehir içi ulaşıma elektrikli çözüm: Opel Rocks-e

Elektrikli Citroen Ami, Opel logosuyla nasıl görünürdü diye merak ettiyseniz yeni Opel Rocks-e tam da buna yanıt olarak karşımızda. Rocks-e, Opel'in şehir içi mobiliteye yönelik yeni çözümü.

Elektrikli Opel Rocks-e tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Otomotiv dünyasında aynı çatı altında faaliyet gösteren markaların ortak modellerini görmeye devam ediyoruz. Bu kez karşımızda yeni Opel Rocks-e var ve tahmin edebileceğiniz üzere kendisi Citroen Ami'nin ikizi.

Opel Rocks-e'de 5.5 kWsa kapasiteli batarya paketi ve 8 beygirlik bir elektrik motoru mevcut. Bu sayede 45 km/s azami hıza çıkabilen araç WLTP'ye göre 75 kilometre sürüş menzili sunuyor. Bataryanın standart prizden şarj edilmesi 3.5 saat sürüyor. Söz konusu değerler kulağa yüksek gelmese de şehir içi kullanım amacı olan bir araç için yeterli olarak görebiliriz. Ayrıca bu tür araçlar AB'de otomobil değil de "quadricycle" olarak sınıflandırıldığı için belli değerlerin aşılması mümkün değil.

Elektrikli Opel Rocks-e tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Opel Rocks-e'nin uzunluğu sadece 2.41 metre. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Citroen Ami'nin ikizi olduğu için tasarım büyük oranda aynı, sadece ufak dokunuşlar yapılmış. 14 inçlik çift tonlu jantları ve marşpiyellerdeki sarı detayları buna örnek gösterebiliriz. İç mekan da büyük oranda aynı. Altı düz üç kollu direksiyon, klima kontrolleri, küçük bir dijital gösterge paneli, USB girişi, bardaklık ve çeşitli depolama bölmeleri Opel Rocks-e'de de mevcut.

Opel Rocks-e'nin Avrupa satışları bu yıl bitmeden Almanya ile başlayacak. Klub ve TeKno gibi farklı donanım seviyeleriyle sunulacak modelin diğer pazarlara ulaşması önümüzdeki yılı bulacak. Fiyatı henüz belli değil fakat 6.990 euro'luk Citroen Ami'ye yakın olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim