Anlık Bildirim

Elektrikli 2022 BMW i3 Sedan Çin'de ortaya çıktı

BMW 3 Serisi'nin tamamen elektrikli versiyonu bir süredir test edilirken görüntüleniyordu. Çin kaynaklı görseller, BMW i3 olarak adlandırılan modelin uzun aks mesafeli versiyonunu gözler önüne serdi.

Elektrikli 2022 BMW i3 Sedan Çin'de ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

BMW 3 Serisi'nin tamamen elektrikli versiyonu bir süredir kamuflajlı şekilde test ediliyordu. Söz konusu modelin tasarımı bugün Çin'de ortaya çıktı. Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı, BMW i3 olarak adlandırılan modelin görsellerini paylaştı.

İsmin kafa karıştırıcı olduğu aşikar. Zira Alman markanın zaten i3 adında bir elektrikli hatchback modeli mevcut. Karşımızda duran 2022 BMW i3 sedanın ise bu modelle bir alakası yok. Tasarımına baktığımızda 3 Serisi'ni temel aldığını görebiliyoruz. Arka bölümdeki '35 L' rozeti de uzun aks mesafeli versiyona işaret ediyor.

BMW i3 sedanın teknik detayları henüz belli değil. Sadece tamamen elektrikli olduğu, azami hızının 180 km/s olduğu ve 250 kW'lık (335 hp) motora sahip olduğu bilgisi paylaşılmış. Bunun yanı sıra i3 sedanın sadece arkadan itişli olarak satılması muhtemel.

Elektrikli 2022 BMW i3 Sedan Çin'de ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

2022 BMW i3 sedanın uzun aks mesafeli versiyonu Çin pazarına özel olabilir ancak standart versiyon diğer pazarlarda da yerini alacaktır. Öte yandan Çin dışında da i3 ismini taşıyıp taşımayacağını bilmiyoruz. Zira yukarıda da belirttiğimiz gibi BMW'nin bu ismi taşıyan bir başka modeli var ve 2013 yılından bu yana üretimde.

Anlaşılan o ki tüm detayları 2022 BMW i3 sedanın resmi tanıtımında öğreneceğiz. Görseller ortaya çıktığına göre tanıtımın yakın olmasını bekleyebiliriz. Nisan ayındaki Pekin Otomobil Fuarı da bu tanıtım için en güçlü alternatiflerden. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim