Anlık Bildirim

Marvel’ın Echo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı: Daredevil’a yakından bakış

Disney+ serileri ile sinematik evrenini genişleten Marvel, ilk yetişkin dizisini yayınlamaya hazırlanıyor. Daredevil ve Kingpin’i ekranlara döndürecek olan Echo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı.
Echo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör
Avengers: Endgame sonrası sinematik evrenini Disney+ üzerinde yayınladığı dizi ve özel yapımlar ile genişleten Marvel, bu süreçte eleştirilere maruz kalan pek çok dizi yayınladı ancak stüdyonun yeni dizisi, sürpriz karakterleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Daredevil ve Kingpin’i tekrar ekranlara getirecek olan Echo dizisinden yeni bir fragman yayınlandı.

Daredevil geri dönüyor

Echo dizisi, Kingpin’in üvey kızı Maya Lopez’in hikayesini anlatacak. Üvey babasına karşı çıkacak olan Maya, bu süreçte Yerel Amerikan kültürü ile yeni bir bağ kuracak ve birçok düşman edinecek.

Fragmanda da görüldüğü üzere Charlie Cox, Daredevil olarak tekrar karşımıza çıkacak. Ayrıca Vincent D'Onofrio da Kingpin olarak Echo dizisinde önemli bir yer edinecek. Marvel’ın ilk yetişkin içerikli dizisi Echo, 9 Ocak’ta Disney+ ve Hulu platformunda yayınlanacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim