Anlık Bildirim

E-ticaret devi Alibaba, katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor

Çin merkezli dev E-ticaret şirketi Alibaba'nın, katlanabilir akıllı telefon patenti ortaya çıktı. Cihaz piyasada gördüklerimizden farklı olan tasarımıyla dikkat çekiyor.

E-ticaret devi Alibaba, katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Aliexpress'in de sahibi olan Çinli E-ticaret şirketi Alibaba Group, önümüzdeki dönemde katlanabilir akıllı telefon pazarına giriş yapabilir. Şirketin patentini aldığı cihaz, farklı bir tasarım anlayışına sahip.

İki yerden katlanıyor

Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü tarafından yayınlanan patent, Çinli şirketin iki menteşeye sahip katlanabilir akıllı telefon planlarını gösteriyor. Dikey olarak iki yerden katlanan cihazın arka panelinde ise, boyutunun üçte birini kaplayan ve katlanmış durumdayken kullanılması planlanan bir ekran mevcut.

E-ticaret devi Alibaba, katlanabilir akıllı telefon geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Alibaba'nın ortaya çıkan bu patentteki cihazı kendisinin üretmeyeceği ve muhtemelen ortaklarından biri aracılığı ile piyasaya sürebileceği iddiaları da var. Cihazın fiyat olarak ise piyasadaki katlanabilir akıllı telefonlardan daha bütçe dostu olması bekleniyor. Şirket şimdilik haberimize konu olan cihazla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil. Patentin hayata geçip geçmeyeceğini ise önümüzdeki dönemde hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim