Anlık Bildirim

Dying Light 2 de ertelenen oyunlar kervanına katıldı

Cyberpunk 2077'nin ardından Polonyalı geliştiricilere ait ve merakla beklenen bir başka oyundan daha üzücü haber geldi. Techland'in Dying Light 2'si süresiz olarak ertelendi.

Dying Light 2 de ertelenen oyunlar kervanına katıldı Tam Boyutta Gör

2020’nin bahar döneminde çıkmasını beklediğimiz ve Polonyalı stüdyo Techland tarafından geliştirilen zombi temalı oyun Dying Light 2’den üzücü bir haber geldi. Geliştiricinin yapmış olduğu açıklamaya göre oyun, süresiz olarak ertelendi.

Erteleme duyurusu, Techland CEO’su Pawel Marcewka’nın imzasının yer aldığı bir not eşliğinde oyunun resmî Twitter hesabından yapıldı. Detayların paylaşılmadığı açıklamada, “Kendi vizyonumuzu gerçekleştirmek daha fazla zamana ihtiyacımız var.” ifadesine yer verilmiş.

Dying Light 2 de ertelenen oyunlar kervanına katıldı Tam Boyutta Gör

Techland tarafından alınan kararda detaylara yer verilmemiş olması şirketin önümüzdeki günlerde yeni bir açıklamayla daha karşımıza çıkabileceği anlamına gelebilir. Polonyalı geliştiricilerden art arda gelen erteleme haberleri haliyle oyuncuları üzüyor. Hatırlanacağı üzere Polonya merkezli CD Projekt Red’in Cyberpunk 2077’si de yaklaşık beş ay süreyle ertelenmişti.

Son olarak, Dying Light 2’nin E3 2019’da yayınlanan oyun için videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim