Anlık Bildirim

Dünyanın ilk "dikey formatlı" filminin çekimleri başlıyor

Rus yapımcı ve yönetmen Timur Bekmambetov, dünyanın ilk dikey formatta çekilecek olan sinema filminin çekimlerine başlayacağını açıkladı. Film önümüzdeki yıl gösterime girecek.

Dünyanın ilk 'dikey formatlı' filminin çekimleri başlıyor Tam Boyutta Gör

Son yıllarda sinema dünyasında deneysel olarak adlandırılabilecek çekim teknikleri kullanıldı ve bunun son örneği de, önümüzdeki yıl Rusya'da çekimlerine başlanacak olan dünyanın ilk dikey formatlı filmi olacak.

Dikey videolar sinema salonlarına geliyor

Rus yapımcı ve yönetmen Timur Bekmambetov'un V2. Escape from Hell adlı filmi dikey olarak çekeceği açıklandı. İkinci Dünya Savaşı sırasında, Alman toplama kapmından kaçarken yakalanan bir Sovyet pilotunun hikayesini anlatan film bu alanda bir ilk olma özelliğine sahip olacak. Dikey videolar birçok sebeple, kullanıcıların pek hoşlanmadığı bir format diyebiliriz ve bu sinema filminin nasıl tepki alacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda.

Dünyanın ilk 'dikey formatlı' filminin çekimleri başlıyor

Son yıllarda, Youtube başta olmak üzere birçok video paylaşım platformunun, dikey formatlı videoları benimsediğini söyleyebiliriz. Şimdi ise bu format, V2. Escape from Hell filmiyle birlikte sinema salonlarına gelmeye hazırlanıyor. Kısa videolarda izlenebilirliği yüksek olan dikey videoların, uzun metrajlı bir filmde ne denli sürükleyici bir deneyim sunacağını ise film vizyona girdiğinde anlayabilececeğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4626 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, dikey formatlı film ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim